HDMI PREMIUM CERT KABEL 3M Bekijk groter

HDMI PREMIUM CERT KABEL 3M

€ 14.95

3 meter High Speed ​​Ethernet premium gecertificeerde kabel HDMI-A male - HDMI-A male

Meer details

AK3945

Omschrijving

HDMI 2.0b-gecertificeerd
Ondersteunt volledig de HDMI 2.0b-specificaties, waaronder UHD Ultra HD 4K HDR-resoluties tot 3840x2160 bij 60Hz, Dolby Vision HDR, 4: 4: 4 Chroma, 18 Gbps datatoegang, achterwaarts compatibel ter ondersteuning van de HDMI 1.4-specificatie. 

Prestatie. 
Premium HDMI-kabels worden gebruikt voor betere prestaties en zijn de enige kabels die worden getest en gecertificeerd door erkende HDMI-testcentra om te garanderen dat ze ondersteuning bieden voor HDMI 2.0b-specificaties met hoge bandbreedte. 

Testen is uitgebreid. 
Kabels worden getest tot de volledige 18 Gbps en met een EMI-test, en elke lengte is getest en gecertificeerd. En er worden regelmatig Lifetime Audit-tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat kabels blijven voldoen aan het geval hun voortgezette productie variaties in materialen of productie kan omvatten.

Vertrouw de kabel met het label. 
Alleen Premium HDMI-kabels mogen het officiële Premium HDMI-kabelverificatielabel weergeven en promoten. U kunt de door hologram beveiligde QR-code scannen met de HDMI premium-kabel-app van de HDMI.org 


The Power of Verification. 
Iedereen kan de scan-app voor smartphones gebruiken om de certificering en productinformatie van de kabel te verifiëren. 

Klaar voor de toekomst. 
Kabels die in het kader van dit programma zijn gecertificeerd, zorgen ervoor dat installaties gereed zijn voor de hedendaagse 4K / Ultra HD-omgeving en zijn toekomstbestendig voor de prestaties die nodig zijn wanneer apparatuur wordt geüpgraded of vervangen. 4: 4: 4

Bestand gegevensblad

HDMI kabels

PayPal